Bijonz verwijzer
Ik ben verwijzer
en ik heb een vraag
Neem contact op

Wanneer kan ik naar jullie doorverwijzen?
Doorverwijzen

Mensen met een verstandelijke beperking en/of ontwikkelingsachterstand kunnen, net als mensen zonder deze beperking, psychische, fysieke of zintuiglijke problemen ondervinden. De specialisten van de multipoli zijn ervan overtuigd dat wanneer hier sprake van is, een bijzondere aanpak nodig is. Een aanpak waarbij de professionals kennis in huis hebben van zowel de problematiek als de (verstandelijke) beperking of ontwikkelingsachterstand. Pas dan heeft de behandeling kans van slagen. Bij ons werken juist die professionals die antwoord hebben op de gecombineerde zorgvraag. Bij doorverwijzing naar ons bent u ervan verzekerd dat de cliënt onder één dak de disciplines vindt die nodig zijn om zijn vraag te beantwoorden. Professionals met diverse specialismen werken multidisciplinair en efficiënt samen.

Waarvoor kan ik naar jullie doorverwijzen?
Voor een gespecialiseerde hulpvraag

Multipoli Bijonz is een all-in diagnostiek- en behandelcentrum waar kennis en expertise gebundeld wordt op het gebied van:

  • verstandelijke beperkingen en/of ontwikkelingsachterstanden
  • psychische problemen
  • somatische problemen
  • auditieve problemen
  • visuele problemen

Het team

Wie werken er bij ons?

Bij ons werken verschillende professionals. Denk daarbij aan psychologen, logopedisten en fysiotherapeuten. Allemaal zijn zij in staat aan te sluiten bij wat nodig is. 

Helderheid over financiering van de zorg
Helderheid Multipoli Bijonz

Ook zorgen we voor helderheid als het gaat om de financiering van de zorg. Wij verbinden de 0e, 1e en 2e lijn en diverse zorgwetten aan elkaar. Het enige wat iemand nodig heeft is een verwijzing, een beschikking of een indicatie. Daarna wijzen wij verder de weg.

Hoe kan ik jullie bereiken?
Contact

Heeft u een vraag, opmerking of wil je meer informatie? Neem dan contact op. Wij zijn van maandag t/m vrijdag tussen 08.30 - 12.30 uur telefonisch te bereiken via 088 - 770 2800.
Fax: 013 - 511 8650. 
Een bericht sturen kan natuurlijk altijd. 

Verstuur

Copyright Prisma 2017   |   Disclaimer